Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Technological characterization of lactococci isolated from traditional Chinese fermented milks
 
 
Titel: Technological characterization of lactococci isolated from traditional Chinese fermented milks
Auteur: Ma, C.L.
Zhang, L.W.
Yi, H.X.
Du, M.
Han, X.
Zhang, L.L.
Feng, Z.
Zhang, Y.C.
Li, Q.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 94 (2011) nr. 4 pagina's 6 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland