Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of total phenolic and isoflavone-aglycone contents and antioxidant activities during Cheonggukjang fermentation of brown soybeans by the potential probiotic Bacillus subtilis CSY191
 
 
Titel: Enhancement of total phenolic and isoflavone-aglycone contents and antioxidant activities during Cheonggukjang fermentation of brown soybeans by the potential probiotic Bacillus subtilis CSY191
Auteur: Shin, Eui-Cheol
Lee, Jin Hwan
Hwang, Chung Eun
Lee, Byong Won
Kim, Hyun Tae
Ko, Jong Min
Baek, In-Yeoul
Shin, Ji Hyeon
Nam, Sang Hae
Seo, Weon Taek
Cho, Kye Man
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 2 pagina's 531-538
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland