Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Yield, viscosity, and gel strength of wami tilapia (Oreochromis urolepis hornorum) skin gelatin: Optimization of the extraction process
 
 
Titel: Yield, viscosity, and gel strength of wami tilapia (Oreochromis urolepis hornorum) skin gelatin: Optimization of the extraction process
Auteur: Trindade Alfaro, Alexandre da
Fonseca, Gustavo Graciano
Balbinot, Evellin
Souza, Nilson Evelazio de
Prentice, Carlos
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 3 pagina's 765-773
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland