Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Antistaling of rice starch in a gel model system and Korean rice cake: the role of wheat flour in retrogradation-retardation technology
 
 
Titel: Antistaling of rice starch in a gel model system and Korean rice cake: the role of wheat flour in retrogradation-retardation technology
Auteur: Lee, Jun Woo
Kim, Hong Sul
Bae, In Young
Lee, Kwang Youn
Kim, Myung Hwan
Han, Gwi Jung
Lee, Hyeon Gyu
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 3 pagina's 781-786
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland