Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the quality characteristics of Korean fermented red pepper-soybean paste (Gochujang) Meju made with soybeans (Glycine max L.) germinated under dark and light conditions
 
 
Titel: Comparison of the quality characteristics of Korean fermented red pepper-soybean paste (Gochujang) Meju made with soybeans (Glycine max L.) germinated under dark and light conditions
Auteur: Choi, Seon-Jeong
Lee, Nan-Hee
Choi, Ung-Kyu
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 4 pagina's 1223-1230
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland