Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Inhibitory effect of the ethyl acetate fraction from astringent persimmon on H2O2-induced oxidative stress in HepG2 cells
 
 
Titel: Inhibitory effect of the ethyl acetate fraction from astringent persimmon on H2O2-induced oxidative stress in HepG2 cells
Auteur: Lee, Moon Seok
Lee, In Il
Kim, Yongeun
Kim, Young Jun
Heo, Ho Jin
Kim, Dae-Ok
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 4 pagina's 1247-1252
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland