Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different types of starches on heat penetration and physicochemical characteristics in alfredo sauce
 
 
Titel: Effects of different types of starches on heat penetration and physicochemical characteristics in alfredo sauce
Auteur: Jimenez, Paulina Simoneth
Punia Bangar, Sneh
Whiteside, William Scott
Verschenen in: Journal of food measurement & characterization
Paginering: Jaargang 18 () nr. 10 pagina's 8888-8897
Jaar: 2024-09-09
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland