Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  A Comparison of the Butterfat Content and the Total Solids Content of Creams of Varying Richness Separated from the Same Sample of Milk
 
 
Titel: A Comparison of the Butterfat Content and the Total Solids Content of Creams of Varying Richness Separated from the Same Sample of Milk
Auteur: Stiritz, B.A.
Overman, O.R.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 3 (1920) nr. 6 pagina's 7 p.
Jaar: 1920
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland