Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Fermented sea tangle attenuates oxidative stress in individuals with a high level of γ-glutamyltransferase: A randomized, double-blind, and placebo-controlled clinical study
 
 
Titel: Fermented sea tangle attenuates oxidative stress in individuals with a high level of γ-glutamyltransferase: A randomized, double-blind, and placebo-controlled clinical study
Auteur: Kang, Young Mi
Lee, Bae-Jin
Kim, Jung Il
Nam, Byung-Hyouk
Cha, Jae-Young
Kim, Young-Mog
Choi, Jae-Suk
Choi, In Soon
Je, Jae-Young
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 3 pagina's 937-941
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland