Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of In vitro antioxidant properties of roasted hulled barley (Hordeum vulgare L.)
 
 
Titel: Evaluation of In vitro antioxidant properties of roasted hulled barley (Hordeum vulgare L.)
Auteur: Oh, Sumi
Yi, BoRa
Ka, Hye Jung
Song, Juhee
Park, Joohyeok
Jung, Jinyeong
Kim, Mi-Ja
Park, Kye Won
Lee, JaeHwan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 4 pagina's 1073-1079
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland