Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Inhibitory effect of cinnamon essential oils on selected cheese-contaminating fungi (Penicillium spp.) during the cheese-ripening process
 
 
Titel: Inhibitory effect of cinnamon essential oils on selected cheese-contaminating fungi (Penicillium spp.) during the cheese-ripening process
Auteur: Jeong, Eun-Jeong
Lee, Nam Keun
Oh, Jisun
Jang, Seong Eun
Lee, Jai-Sung
Bae, In-Hyu
Oh, Hyun Hee
Jung, Hoo Kil
Jeong, Yong-Seob
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 4 pagina's 1193-1198
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland