Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of enzymatical feijoa fruit juice by probiotic bacteria: nutritional composition, bioactive phenolics, and antioxidant activities
 
 
Titel: Fermentation of enzymatical feijoa fruit juice by probiotic bacteria: nutritional composition, bioactive phenolics, and antioxidant activities
Auteur: Peng, Yuanyuan
He, Hui
Li, Yuanpeng
Zhao, Jinyan
Wang, Baiqian
Wei, Yunlu
Yu, Jian
Chen, Qiyang
Wang, Dan
Verschenen in: Journal of food measurement & characterization
Paginering: Jaargang 18 () nr. 10 pagina's 8564-8576
Jaar: 2024-08-23
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland