Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Impact of the degree of starch gelatinization on the texture, soaking, and cooking characteristics of high amylose rice: an experimental and numerical study
 
 
Titel: Impact of the degree of starch gelatinization on the texture, soaking, and cooking characteristics of high amylose rice: an experimental and numerical study
Auteur: Kumari, Ankanksha
Roy, Anupam
Verschenen in: Journal of food measurement & characterization
Paginering: Jaargang 18 () nr. 10 pagina's 8200-8217
Jaar: 2024-08-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland