Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Grapefruit albedo-incorporated pasta: effect on the phytochemical, functional, textural, cooking and sensorial properties of semolina pasta
 
 
Titel: Grapefruit albedo-incorporated pasta: effect on the phytochemical, functional, textural, cooking and sensorial properties of semolina pasta
Auteur: Chaudhary, Sahil
Singh, Barinderjit
Srivastava, Yashi
Chahal, Tanjeet Singh
Verschenen in: Journal of food measurement & characterization
Paginering: Jaargang 18 () nr. 10 pagina's 8530-8539
Jaar: 2024-08-17
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland