Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Role of different oils and cooking materials on chemical compounds and antioxidant properties of garlic
 
 
Titel: Role of different oils and cooking materials on chemical compounds and antioxidant properties of garlic
Auteur: Zor, Melek
Karakutuk, Isa Arslan
Sengul, Memnune
Topdas, Elif Feyza
Yilmaz, Bilal
Verschenen in: Journal of food measurement & characterization
Paginering: Jaargang 18 () nr. 10 pagina's 8314-8329
Jaar: 2024-08-23
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland