Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Influence of a combination of three probiotics on wheat dough fermentation; new therapeutic strategy in celiac disease
 
 
Titel: Influence of a combination of three probiotics on wheat dough fermentation; new therapeutic strategy in celiac disease
Auteur: Ramedani, Najmeh
Sharifan, Anousheh
Nejad, Mohammad Rostami
Yadegar, Abbas
Verschenen in: Journal of food measurement & characterization
Paginering: Jaargang 18 () nr. 4 pagina's 2480-2488
Jaar: 2024-02-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland