Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Response surface methodology and optimization of hydrolysis conditions for the in vitro calcium-chelating and hypoglycemic activities of casein protein hydrolysates prepared using microbial proteases
 
 
Titel: Response surface methodology and optimization of hydrolysis conditions for the in vitro calcium-chelating and hypoglycemic activities of casein protein hydrolysates prepared using microbial proteases
Auteur: Megrous, Sarah
Zhao, Xiao
Al-Dalali, Sam
Yang, Zhennai
Verschenen in: Journal of food measurement & characterization
Paginering: Jaargang 18 () nr. 4 pagina's 3069-3084
Jaar: 2024-02-01
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland