Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Correction: Development of ricotta cheese from concentrated buffalo cheese whey by optimization of processing conditions using RSM
 
 
Titel: Correction: Development of ricotta cheese from concentrated buffalo cheese whey by optimization of processing conditions using RSM
Auteur: Rashid, Abdul Ahid
Saeed, Salman
Ahmad, Ishtiaque
Shehzad, Khurram
Nawaz, Shaista
Inayat, Saima
Verschenen in: Journal of food measurement & characterization
Paginering: Jaargang 18 () nr. 4 pagina's 3085
Jaar: 2024-02-04
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland