Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing nutritional, textural, and bio-functional properties of yoghurt through fortification with Moringa oleifera: a comprehensive investigation
 
 
Titel: Enhancing nutritional, textural, and bio-functional properties of yoghurt through fortification with Moringa oleifera: a comprehensive investigation
Auteur: Shivanna, Sonu K.
N, Laxmana Naik
Rao, Priyanka Singh
Verschenen in: Journal of food measurement & characterization
Paginering: Jaargang 18 () nr. 10 pagina's 8289-8304
Jaar: 2024-08-19
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland